Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

Αγαπητοί συμπολίτες/σες, νέοι και νέες. Με απόφαση της ενδεκαμελούς Διοικούσας Επιτροπής, της  Προοδευτικής /Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης η «ΦΩΝΗ του λαού» Αγίων Αναργύρων-Καματερού και των συντονιστικών της οργάνων, είμαστε σε θέση (με την προσπάθεια όλων μας), να επιδιώξουμε και να θέσουμε ξανά σε λειτουργία την κίνηση μας, προς όφελος της νέας μας πόλης και των πολιτών της.  

Πιστεύουμε, όλοι μας συνειδητοποιούμε, ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι έξω από κομματικές εντολές και αντιπαλότητες για να υπάρξει δημιουργία, ανάπτυξη, προοπτική.

Βλέπουμε όλοι αγαπητοί συμπολίτες την Πόλη μας να  ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ, την Επιχειρηματική δραστηριότητα να σβήνει, την ανεργία να αυξάνεται και στον αντίποδα ο καλός μας Δήμαρχος,  χωρίς να ξεχνάει την κομματική του προέλευση, να έχει επιλέξει την αδράνεια, επικαλούμενος αναρμοδιότητα και αδυναμία ουσιαστικής παρέμβασης, ενώ παράλληλα αποφασίζει να επιβάλει ακριβά δημοτικά τέλη στους συνδημότες μας, αυξάνοντας ακόμα και τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, την ίδια στιγμή της μείωσης των μισθών, της αύξησης των φόρων. Οδηγεί τους δημότες σε απόγνωση, ενώ η αδιαφορία τους για τους κατοίκους έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής.
Θα τους αφήσουμε;
Η Φωνή του λαού είναι ο νέος συνδυασμός για όλους τους πολίτες του νέου μας Δήμου που συμφωνούν  με τις απόψεις και τις θέσεις μας για ένα καλύτερο μέλλον στην νέα μας Πόλη.

Δεν υπάρχουν κόκκινοι, μπλε ή πράσινοι για εμάς, δεν βλέπουμε πολίτες σημαδεμένους με χρώματα, βλέπουμε τους συμπολίτες μας , τους νέους και τις νέες μας που υποφέρουν από την οικονομική κρίση, διότι δεν τα φάγαμε μαζί όπως κάποιοι ισχυρίζονται…, μόνοι τους τα έφαγαν…, και τώρα ζητούν από τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, ακόμα και από τον άνεργο συμπολίτη μας, να πληρώσει το τίμημα των πράξεων τους με χαράτσια κάθε είδους από την Κυβέρνηση. Αυτοί τα έφαγαν, αυτοί και να πληρώσουν!

Είμαστε αγαπητοί συμπολίτες μπροστά σε έναν ορυμαγδό αλλαγών, όπως τον σφαγιασμό των δαπανών, σε ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ  με αποτέλεσμα την ισοπέδωση των πάντων (όλα καμωμένα με αριστοτεχνικό τρόπο), κάνοντας την ζωή μας όλο και ποιο δύσκολη. Αυξάνουν την ανεργία, διαλύουν την Ελληνική οικογένεια μπροστά στο Βωμό των ξένων συμφερόντων, θέλουν να μας φτάσουν ακόμα ποιο κάτω και από το όριο της φτώχειας. Εάν εμείς, δεν αντισταθούμε, τότε δεν θα υπάρξει καλυτέρευση για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Οδηγούν την εργατική τάξη σε ένα νέο μεσαίωνα, σε μια εργασιακή ¨ζούγκλα¨. Ξεριζώνουν από τα θεμέλια ότι απέμεινε από το (υποτυπώδες έστω) σύστημα κοινωνικής προστασίας και παροχών, σε όφελος της πλουτοκρατίας.
Ξεπουλάνε τα  πάντα  Χωρίς να μας λογαριάζουν !!!                      
Θα τους αφήσουμε;
Σε αυτό το γενικότερο πλαίσιο βρίσκεται και ο Δήμος μας καταχρεωμένος, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλε στη Βουλή ο Υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης. 

Η Δημοτική Αρχή του κ. Σαράντη του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού οφείλει: 9.881.962 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 9.074.272 ευρώ βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.
 

Βλέποντας, λοιπόν, φίλες και φίλοι, την πόλη μας να μαραζώνει, την επιχειρηματική δραστηριότητα να σβήνει, τα νέα χαράτσια να επιβάλλονται στους συνδημότες μας και παράλληλα να συνεχίζετε ή υποβάθμιση στην Παιδεία-Υγεία-Πρόνοια, δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε απλοί θεατές απέναντι στα όσα διαδραματίζονται στην πόλη μας από τις εγκλωβισμένες κομματικές Διοικήσεις του Δήμου μας.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!


Σήμερα γεννιέται μία νέα ελπίδα,  μία νέα, ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, ένας αληθινός αγώνας ανάτασης. Στο χέρι μας είναι εάν το θέλετε, να συναποφασίσουμε, να συνεργαστούμε αφήνοντας τις κομματικές μας συνήθειες στην άκρη, βάζοντας φρένο στα καταστροφικά τους σχέδια. Όλοι μαζί οι Δημότες μπορούμε…, ώστε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να είμαστε έτοιμοι με όραμα, για δημιουργία, ανάπτυξη, προοπτική, οδηγώντας το άρμα της πόλης μας με επιτυχία στο παρόν και στο μέλλον.                 

Δεν περισσεύει κανένας μας.  

Γι αυτό προτείνουμε τα παρακάτω, ελπίζοντας ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε:
. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ:

Είμαστε πολίτες, που θεωρούμε ότι τα τοπικά και λαϊκά προβλήματα δεν έχουν κομματικό χρώμα και ότι μας ενώνει ο αγώνας για την προσέγγιση, και την λύση τους.

-    Είμαστε πολίτες, που θα αγωνιστούμε ώστε ή παράταξη μας να αποτελέσει χώρο συμμετοχής, διαλόγου και δράσης, απελευθερώνοντας κάθε ζωντανή και δημιουργική πρωτοβουλία που αναπτύσσεται στην νέα μας πόλη. 

-    Είμαστε πολίτες, και πρέπει να βοηθήσουμε  ώστε οι Άγιοι Ανάργυροι και το Καματερό να βγουν από το τέλμα της υποβάθμισης και της χρεοκοπίας που έχουμε υποστεί.  Θα πρέπει να επιλύονται όλα τα βασικά προβλήματα και να υλοποιείται η ανάπτυξη της πόλης μας  μέσα από έναν υγιή διάλογο μαζί με την κοινωνία.

-    Είμαστε πολίτες που, θα επιδιώξουμε την συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς του Δήμου και της Πολιτείας εάν χρειαστεί, για την επίλυση των προβλημάτων, που θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής ακόμα και στην καθημερινότητα των πολιτών.
    Πως βλέπουμε το ρόλο της παράταξης στην φάση αυτή.      

Θεωρούμε ότι στη φάση αυτή, η παραταξιακή μας κίνηση πρέπει να αποτελεί το όργανο το οποίο θα αφουγκράζεται τα προβλήματα όλων των κατοίκων και θα διεκδικεί την επίλυση τους από τους αρμόδιους φορείς.

Θα εμπνέει και θα ενδυναμώνει όλες τις συλλογικές πρωτοβουλίες [πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές], που θα παίρνονται από τους κατοίκους.  Μέσα δε από επιτροπές, συνελεύσεις κ.λ.π, θα τους δίνει κίνητρα να συμμετέχουν. Θα συνθέτει τις αντιθέσεις που θα ανακύπτουν στο χώρο του.

Καλούμε τους νέους, τις νέες, τους συνδημότες μας, να αγκαλιάσετε την κίνηση μας, να γίνετε μέλος ενεργό ή απλό, με ένα και μόνο τηλεφώνημά σας. Δώστε εσείς το οκ για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ή να τη σταματήσουμε εδώ.  Ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ είναι αρκετό.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!


 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:     6974882917 – 6979390070 
                                    E-mail: piliopoul@ote.gr


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                 
    
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ   "Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"   ΔΗΜΟΥ  ΑΓΙΩΝ  ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


Ως νέα κίνηση, κάνουμε Έκκληση προς την Δημοτική Αρχή, να βοηθήσει τις Ενορίες του Δήμου μας για την ενίσχυση τους στο φιλανθρωπικό τους έργο που επιτελούν, συγκεκριμένα σε οικονομική βοήθεια, προσφορά τροφίμων και ενίσχυση για την έναρξη ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ που είναι αναγκαία στους οικονομικά ασθενέστερους  συνανθρώπους μας, «θύματα» της οικονομικής κρίσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: