Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


Με απόφαση του Δημάρχου Νίκου Σαράντη ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού από 1-7-2012 και μέχρι το τέλος της θητείας της Δημοτικής Αρχής. Οι Αντιδήμαρχοι είναι:
Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Ανάπτυξης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας κα. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, φωτισμού, πρασίνου, Μικροέργων ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΑΡΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτικής – Πρόνοιας - Μετανάστευσης ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.
Αντιδήμαρχος Αστικού σχεδιασμού – Δικτύων – Κυκλοφορίας –Περιβάλλοντος ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΜΑΡΔΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Αντιδήμαρχος Πόλης Καματερού ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. ΖΗΣΗΣ ΠΟΤΣΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Νεότητας, Εθελοντισμού και Εμπορικής Ανάπτυξης – Καινοτομιών και ΠρογραμματισμούΕυρωπαϊκών Προγραμμάτωνεξυπηρέτησης  πολιτών ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΡΛΕΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.  
Επίσης ορίστηκε υπεύθυνος για αρμοδιότητες Παραεμπορίου, ΕΡΓΟΣΕ, Λαϊκών αγορών Δ.Κ.Α.Α, Εγκαταλελειμμένων οχημάτων, Δημοτικής Αστυνομίας, Παρακολούθησης και επίβλεψης για πεζοδρομία –φωτισμό – ΔΕΚΟ κλπ ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ-ΠΑΠΠΑΣ.

1 σχόλιο:

tyropitastousagiousanargyrous είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ?