Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"

http://terzogloupanagiotis.blogspot.gr/

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, νέος επικεφαλής της ορίστηκε ο Γιάννης Γκολφινόπουλος.
Ο σύντροφος μου Γιάννης, αναλαμβάνει σε μιά δύσκολη για όλους περίοδο, την εκπροσώπηση μιάς παράταξης που έχει να προσφέρει πολλά στην πόλη και τους κατοίκους της.
Ένας νέος άνθρωπος που, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα, δείχνει το δρόμο της δράσης και της προσωπικής ευθύνης.
Καλώ όλους τους δημότες του Δήμου μας, να τον στηρίξουν στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.
Είναι ευκαιρία, ο Δήμος μας να αλλάξει σελίδα και να τον εκπροσωπήσουν νέοι, άφθαρτοι άνθρωποι με  οράματα και πρόθεση για τις αναγκαίες ρήξεις με τα συμφέροντα και το κατεστημένο.
Η πόλη μας χρειάζεται ανθρώπους σαν αυτόν.
Σε ότι με αφορά, θα είμαι πάντα στο πλευρό του.

Παναγιώτης Τερζόγλου


Υ.Γ. Ευχαριστώ από καρδιάς, όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν στα χρόνια που είχα την ευθύνη της παράταξης.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ  Γιάννη Γκολφινόπουλου
Γεννηµένος το 1986 µεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους. Απόφοιτος του Πειραµατικού Λυκείου Αγ. Αναργύρων φοιτά σήµερα Γεωγραφία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήµιο. ΄Εχει εργαστεί και εργάζεται ως βοηθός αλουµινά, διανοµέας διαφηµιστικών, ερευνητής στο Διεθνή Αερολιµένα Αθηνών και ως σερβιτόρος. Γνωρίζει καλά τι θα πει ελαστικό ωράριο, απλήρωτες υπερωρίες, ανασφάλιστη εργασία, εργασιακό χάος και ακρωτηριασµένα συνδικάτα.
Διατέλεσε µέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών Γεωλογίας στο Πανεπιστήµιο της Αθήνας στο οποίο και υπήρξε φοιτητής. Πρωταγωνίστησε στους αγώνες και στις καταλήψεις του Συλλόγου ενάντια στο Νόµο Πλαίσιο και το ΄Αρθρο 16. Ενεργό µέλος του αντιπαγκοσµοιοποιητικού κινήµατος και του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουµ πήρε µέρος στην προετοιµασία και διοργάνωση του 6ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φορουµ (Αθήνα 2006), καθώς και στις διαδηλώσεις ενάντια στους G8 το 2007 στο Ρόστοκ της Γερµανίας.
Χρόνια λάτρης της µουσικής παρακολουθεί µαθήµατα drums και είναι ενταγµένος στις δυνάµεις της Φιλαρµονικής των Αγ. Αναργύρων τα τελευταία 13 χρόνια. Μέσα από την «Απόδραση» αγωνίζεται για τα κατά καιρούς ζωτικά προβλήµατα των Δήµων µας. Είναι µέλος της πολιτικής οργάνωσης «Κόκκινο» και πιστεύει σε έναν άλλο κόσµο που είναι εφικτός. Γιατί.. «ο κόσµος που µας ετοιµάσετε δεν µας χωράει, βοηθείστε µας τουλάχιστον να τον αλλάξουµε πριν είναι αργά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: