Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ν. ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ!!

Αγαπητοί συνδημότες, 
 Στις 18 Μαΐου αποφασίζουμε για τη νέα Διοίκηση του Δήμου μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Αθανασιάδη Έφη, Γιαννόπουλος Χρήστος, Ηλιόπουλος Νίκος, Θεοδωροπούλου Θεοδώρα, Κιούλη (Δρούμπαλη) Στυλιανή, Κράγκαρης Γιώργος, Κρινόπουλος Βασίλης, Μιχαλοπούλου Ευγενία, Παπαγγελάκης Οδυσσεύς, Παπαηλίου Βασιλική, Παπαηλίου Παναγιώτης, Ραφτέλης Γιώργος, αποφασίσαμε για το κοινό καλό και το μέλλον του τόπου μας, όπως ο συνδυασμό μας, η ΄΄ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΄ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ΄, δώσει από κοινού τον αγώνα της με τον συνδυασμό της ΄ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ΄ με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Νίκο Νταηλάκη. Στόχος μας είναι να αγωνιστούμε μαζί, για τη ριζική αναβάθμιση των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού. 
 Η ψήφο σας στη συνεργασία αυτή θα δώσει τη δύναμη να αλλάξουμε και να ανατρέψουμε το σκηνικό πεδίο του κατεστημένου που υποβαθμίζει χρόνια τώρα την ποιότητα ζωής μας. Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε η αρχή του μπολιάσματος για μία ποιο ανθρώπινη πόλη για εμάς και τα παιδιά μας. Συνδημότη συνδημότισσα, 
Οι Καλλικρατικοί Δήμοι και συγκεκριμένα ο δικός μας Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, παρά τις δυσκολίες διαχείρισης και οργάνωσης μπορούσε να αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του πολίτη στην καθημερινότητα του αλλά και στην Ανάπτυξη της πόλης μας. Το στοίχημα του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού ήταν μεγάλο. 
Το στοίχημα όμως χάθηκε επειδή η ομάδα του Δημάρχου μας κυρίου Σαράντη δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και στις απαιτήσεις του δύσκολου έργου της Δημοτικής Αρχής.  
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ν. ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ!! 
Η Δημοτική μας Αρχή αποδείχθηκε ότι δεν είχε διορατικότητα, στόχους και όραμα για το δήμο και τους πολίτες του. 
Δεν μελέτησαν, δεν δούλεψαν όπως έπρεπε για να φέρουν όλοι μαζί το θεμιτό αποτέλεσμα. Ίσως να μη γνώριζαν η να μην κατάλαβαν, οι Αντιδήμαρχοι, ποιος ήταν ο ρόλος τους. Βέβαια δεν ήταν να λύνουν καθημερινές διαφορές πολιτών ή να δημιουργούν λαχανόκηπους, χάνοντας την ουσία, αλλά να μπορούν να ανακαλύπτουν και να φέρνουν στο δήμο επενδυτικά προγράμματα και να τρέχουν με το σωστό τρόπο τις νέες και τις παλιές μελέτες των πρώην δημοτικών Αρχών. Δυστυχώς όμως αυτή η Δημοτική Αρχή όπως καλά το γνωρίζουν και οι ίδιοι, απέτυχε.. 
 Οι Δημότες των Αγίων Αναργύρων και ιδιαίτερα του Καματερού, γνωρίζουν καλά και δε ξεχνούν. Διότι έζησαν αισθητά την απουσία της Δημοτικής Αρχής του μνημονιακού Δημάρχου Ν. Σαράντη τέσσερα ολόκληρα χρόνια. 
Δεν υπήρξε καμία ουσιαστική παρέμβαση, καμία ανάπτυξη, καμία προοπτική. Χαμένη και πάλι η πόλη και οι πολίτες. Το ίδιο λοιπόν έργο θα ξαναπαιχτεί, για να αρπάξουν και πάλι την ψήφο σας, μόνο και μόνο για την καρέκλα τους. 
Η τελική κρίση όμως και επιλογή για την καρέκλα τους είναι στα δικά σας χέρια και μόνο. Με ανοικτή επιστολή μου σας καλώ με τη ψήφο εμπιστοσύνης σας να βάλουμε ένα μεγάλο ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ στις παλιές μικροκομματικές φιλοδοξίες, που έφεραν την κοινωνία σε αποσύνθεση και παρακμή. 
Ένα ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο στραφεί ενάντια στο συμφέρον της κοινωνίας. Να ενώσουμε τη φωνή μας, με την συμμετοχή όλων των πολιτών, έμπρακτα στις λήψεις αποφάσεων . 

Με εκτίμηση, Παναγιώτης Ηλιόπουλος 
Επικεφαλής της ΄΄Φωνής του λαού΄΄ 
 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δεν υπάρχουν σχόλια: