Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Επίθεση στενού συνεργάτη του Σαράντη στην παράταξη Κομματά

 
O εξαίρετος δημοσιογράφος Τάκης Σαράντης είναι αδελφός αλλά και στενός συνεργάτης
του δημάρχου Αγίων Αναργύρων -Καματερού, Νίκου Σαράντη και στη προσωπική του σελίδα  στο facebook δημοσιεύει το εξής καυστικό  κείμενο για τους εκλογικούς του αντιπάλους:

"Το παρακάτω κείμενο αφορά φίλες και φίλους από το Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, καθώς και ενδιαφερόμενους για τον παραπάνω δήμο.

Διάβασα με προσοχή την αποχαιρετιστήρια επιστολή του κ. Κομματά και των πέριξ αυτού, που προφανώς την συνέταξαν.
Πραγματικά με έπιασε ζάλη μεγάλη και αναγκάστηκα να πάρω χάπια συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας που περιδιάβαινε την πόλη μας για να συνέλθω.
Κατάφερα να βάλω σε τάξη τις σκέψεις και σε εγρήγορση τη μνήμη μου και για πρώτη φορά (προφανώς και τελευταία) να γράψω κάποιες αράδες.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.

1ο. Για την τάξη των πραγμάτων η διαφορά είναι 221 ψηφοδέλτια και όχι 200.
2ο. Ο Νίκος Σαράντης - σύμφωνα με τον κ. Κομματά - μπορεί να εκλέχτηκε δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, μπορεί και όχι.
3ο. Σίγουρα όμως ο κ. Κομματάς είναι ο νέος δήμαρχος στην πόλη του Καματερού!
4ο. Προφανώς οι συντάκτες της επιστολής δεν ξέρουν πρόσθεση - αφαίρεση ή κάνουν πλάκα στο ΚΚΕ γράφοντας αυτά που γράφουν για... "λευκά και άκυρα".
5ο. Με βάση πάντως την αριθμητική, στην κάλπη των ευρωεκλογών στην πόλη μας ο ΣΎΡΙΖΑ πήρε 31% και ο "ΣΎΡΙΖΑ στηρίζει Κόμματά" πήρε 24%. Γιατί χάθηκαν αυτές οι 7 μοναδίτσες;
6ο. Σε ότι αφορά βαρύγδουπες λέξεις όπως "υπόγεια κατασυκοφάντηση" ή "αξιοπρέπεια", να θυμίσω ότι όπως λέει και ο σοφός λαός "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί".
7ο. Ελπίζω οι εκλεγέντες γιατροί του συνδυασμού Κομματά να έχουν χρόνο για τα δημοτικά συμβούλια, γιατί με βάση την εμπειρία του παρελθόντος ή είχαν εξαφανισθεί ή είχαν μουγκαθεί.
8ο. Απορίας άξιος ο εθισμός που έχουν κάποιοι στην ήττα. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός να χάνεις μία φορά, να χάνεις δύο και να θες και τρίτη. (Τι λες και συ Μπάμπη. Τι λες και συ Σταύρο. Τι λες και συ Κίμωνα. Τι λες και συ ....).
9ο. Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο παλαιό δημαρχείο, θα είδαν την αναβίωση των ΚΝΑΤ. (Οι παλαιοί όλο και κάτι θα γνωρίζουν. Για τους νεότερους, η λέξη είναι σύνθετη, από το ΚΝΕ και το ΜΑΤ. Βάλτε τη λέξη ΚΝΑΤ στο google και θα καταλάβετε).
10ο. Δεν ξέρω γιατί αλλά στα περί... τηλεφωνήματος, μου ήρθε στο μυαλό η διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας με τον "Piou το μαύρο πιστόλη". Τόσο αστείο μου φάνηκε.
11ο. Για το τέλος άφησα ένα ερώτημα. Ο ΣΎΡΙΖΑ έχει σκοπό να τραβήξει τοπικά αυτάκια για τις έξι μονάδες μείον από τον Ιούνιο του 2012 στο δήμο μας;

Τώρα, αν δεν έχετε καταλάβει κάτι από τα παραπάνω, μπορείτε να ρωτήσετε κοντό δήμαρχο. Σίγουρα θα ξέρει πολλά περισσότερα να σας πει, κυρίως για το παρασκήνιο.

Υ.Γ. 1 Επειδή είναι πάγια τακτική μου να μην απαντώ - σχολιάζω σχόλια, σας λέω εξ αρχής ότι κάποια μπορεί να χαθούν.

Υ.Γ. 2 Σχόλια και αστειάκια περί ήθους αφήστε τα κατά μέρος. Δυστυχώς το ήθος, αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα της αριστεράς, κάποιοι (όχι όλοι) φρόντισαν να χαθεί στο δήμο μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: