Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γολγοθάς του Γ10

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!
Αφορά ένα πολύ σημαντικό αριθμό από τους συμπολίτες μας.
Διάβασα στο έγκυρο το blog ''agioi anargyroi-kamatero news'',για τις αλλαγές που θα γίνουν από τον Οκτώβριο στα δρομολόγια των λεωφορείων της περιοχής μας.
Σύμφωνα με την είδηση αυτή το λεωφορείο Γ10 (Πλατεία Βάθης-Ανάκασα)θα κάνει τέρμα στα Κάτω Πατήσια!!!
Δεν ξέρω ποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα που στην πράξη  σημαίνει ότι όποιος θέλει να πάει στη δουλειά του με το μετρό θα πρέπει ή να κατεβεί στις τρεις Γέφυρες και να πάρει ως την Αττική άλλο λεωφορείο(!!!)ή να περπατήσει από το τέρμα καμμιά τρακοσαριά μέτρα ως το σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια να πάρει τον ηλεκτρικό ως την Αττική για να πάρει το Μετρό!!!!!
Ο ίδιος Γολγοθάς τον περιμένει και στην επιστροφή αφού από το σταθμό Αττική θα πάρει λεωφορείο ως τις Τρεις Γέφυρες για να περιμένει εκεί το Γ10!!!
Δεν ξέρω πόσοι από τους Δημοτικούς μας Σύμβουλους χρησιμοποιουν το λεωφορείο είναι όμως ξεκάθαρο ότι η αλλαγή αυτή θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα σε μια ήδη αρκετά υποβαθμισμένη περιοχή που οι ταλαίπωροι εργαζόμενοι θα πρέπει να ξεκινούν κανένα μισάωρο νωρίτερα για τη δουλεια τους και να περιμένουν άλλο τόσο για την επιστροφή.
Πιστεύω ότι αν το διαδώσουμε και αν κάποιοι ενδιαφερθούν πραγματικά ίσως καταφέρουμε να πετύχουμε είτε την ακύρωση αυτής της απόφασης είτε να τερματίζει το Γ10 στην πλατεία Αττικης όπως και οι περισσότερες γραμμές.Ελπίζω κάποιοι να ενδιαφερθούν και να σωθούν οι συμπολίτες μας απ΄αυτή τη μεγάλη ταλαιπωρία!!!
 
Ο αναγνώστης Θοδωρής Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια: