Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Προσωρινά αποτελέσματα επιλογής ωφελουμένων στο Πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας


Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα της διαδικασίας
επιλογής των άμεσα ωφελουμένων, μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο  πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής- ΝΟΣΤΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» που υλοποιείται με τη σύμπραξη της Ε. Κ. ΠΟ. Σ. Π. Ο «ΝΟΣΤΟΣ» και της Εργοερευνητικής με τους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Φυλής.

Οι σχετικοί πίνακες περιλαμβάνουν την κατάταξη ανά δομή (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Παροχή Συσσιτίου, Δημοτικός Λαχανόκηπος) και θα οριστικοποιηθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων.

Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν σχετική αίτηση μπορούν να αναζητήσουν τα αποτελέσματα με βάση τον προσωπικό ΑΜΚΑ. Διευκρινίζεται ότι οι επιλαχόντες θα καλύψουν κενές θέσεις  με βάση την προτίμηση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.
Ένσταση κατά των αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει μέσα σε  τρείς (3) εργάσιμες ημέρες, από την  ημέρα της ανάρτησής τους στο διαδίκτυο. 
Η ένσταση κατατίθεται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης, Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 160 & Κλεισούρας, Άγιοι Ανάργυροι και Νικ. Καμπόλη 31, Άνω Λιόσια (Δ. Φυλής) από 10:00 ως 14:00.

Με την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από τις υπηρεσίες του προγράμματος για τα επόμενα βήματα. Όλοι οι πίνακες βρίσκονται και στην ιστοσελίδα του φορέα (www.nostos.org.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια: