Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ποιοι παραβρέθηκαν στον αγιασμό των νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους

Φυσικά παραβρέθηκε και έκανε χαιρετισμό και ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης...


Σε κεντρικό κομματικό γεγονός εξελίχθηκε ο αγιασμός των γραφείων της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Εκτός από τη δυναμική παρουσία με πολύ κόσμο παλαιών νεοδημοκρατών της περιοχής αλλά και πολλών πιο πρόσφατων φίλων της παράταξης  και με την παρουσία των  κκ Λευτέρη Αυγενακη, Κωστή Χατζηδακη , Γεράσιμου Γιακουματου, Αννα Μισελ    Αςημακοπουλου,  Σοφια Βουλτεψη  Πάνου  Παναγιωτόπουλου , Δώρας Παλλη και πολλών
αλλων πολιτευτών της Β Αθηνων  ο αγιασμός εκτός από ευλογία εξελίχθηκε σε γιορτή και ευκαιρία να κυριαρχήσει αισιοδοξία στο γαλάζιο στρατόπεδο από την αποδοχή του κόσμου. Χαρακτηριστικό είναι και το άνοιγμα στην κοινωνία και το τέλος στον παλαιοκομματισμό από το λόγο της νέας προέδρου η οποία τόνισε τα ακόλουθα:
Σήμερα είμαστε χαρούμενοι, σήμερα είμαστε αισιόδοξοι, σήμερα αισθανόμαστε δυνατοί γιατί βρισκόμαστε στο δικό μας σπίτι, στην δική μας εστία.
Σήμερα η μεγάλη οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας του τόπου μας έλαβε ευλογία στον αγιασμό της ΔΗΜΤΟ Αγίων Αναργύρων – Καματερού , στον αγιασμό της δικής μας εστίας που από σήμερα κάνει ένα νέο ξεκίνημα.
Αυτά τα γραφεία σφύζουν από ζωή και υπερηφάνεια και παίρνουν μορφή όχι από τα έπιπλα, τους τοίχους και την ταμπέλα αλλά από την ένωση ψυχής όλων εσάς που εδώ και χρόνια δίνετε μάχες για τη μεγάλη μας ιστορική παράταξη. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό για τους παλαιότερους από εμάς όσους από εσάς συμπορευτήκατε στο μεγάλο ΝΑΙ της ευρωπαϊκής αναπτυξιακής πορείας της Ελλάδας.
Έχω την τιμή ως νέα Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ να νιώθω αγαπητοί μου φίλοι πρώτη στο καθήκον και στην προσφορά και τελευταία στα δικαιώματα.
Γιατί το δικαίωμα ξεκινά στη δική μας γαλάζια οικογένεια όταν η πράξη έχει αλήθεια. Και η αλήθεια της πράξης των νεοδημοκρατών του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων που βλέπετε εδω κύριε Γραμματέα  έχει τεράστια υπόσταση μέσα από τους μεγάλους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.


Το πιο σπουδαίο μας όμως δικαίωμα, είναι αυτό, της ενεργούς και παραγωγικής συμμετοχής μας μέσα στην τοπική κοινωνία και της ένταξης της προτάσεως μας για την Ελλάδα του ρεαλισμού και της παραγωγής για την έξοδο από το λαϊκισμό και το ψέμα…
Είναι το δικαίωμα ενός καθαρού και ρεαλιστικού λόγου στους συμπολίτες μας κτίζοντας τη σχέση μας από την αρχή έτσι ακριβώς όπως από την αρχή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κτίζουμε τη σχέση μας με την Ελλάδα.
Για να έχουμε όμως δικαίωμα πρέπει να έχουμε και την αλήθεια των  πράξεων της νέας μας προσπάθειας. Και η αλήθεια αυτή θα φωτιστεί και θα λάμψει με τη δική σας μαζική συμμετοχή ως ισότιμα μέλη στην οικογενειακή μας εστία, τη νέας μας ΔΗΜΤΟ είτε με τη φυσική σας παρουσία είτε με την υλική συνεισφορά στις ανάγκες του δικού μας σπιτιού.

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

 http://dytikesdiadromes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: